Onze school krijgt geen geld voor extra activiteiten en voorzieningen buiten het reguliere lesprogramma om. Daarom vragen wij een vrijwillige bijdrage aan ouders/verzorgers.

Leermiddelen

Het Bonhoeffer College ontvangt geld van het ministerie voor lesmaterialen. Onder lesmaterialen verstaan wij:

• Leerboeken, werkboeken, project- en tabellen-boeken.
  • Examenbundels, eigen leermateriaal van de school en beeld- en geluidsbestanden.
  • Licentiekosten voor digitaal lesmateriaal.
  • Verbruiksmaterialen zoals tekenpapier, hout, metaal, enzovoorts.

Ouderbijdrage

Onze school krijgt geen geld voor extra activiteiten en voorzieningen buiten het reguliere lesprogramma om. Wij vragen aan ouders/verzorgers een vrijwillige bijdrage voor kluisjes huur, excursies, werkweken, activiteiten en woordenboeken. In het gespecificeerde overzicht staat beschreven waaraan wij de vrijwillige bijdrage besteden.

Open dagen

We kunnen je natuurlijk van alles vertellen over onze school, maar het beste is toch als je zelf komt kijken. Je krijgt dan echt een goede indruk van het gebouw en de sfeer.

Ouders groep 8

Benieuwd hoe wij de toekomst van uw zoon of dochter verrijken op het Bonhoeffer College?

Je kunt hier onze schoolgids als PDF downloaden.

Bonhoeffer College schoolgids