Lees meer over:

  • Jezelf ontwikkelen bij het Bonhoeffer College
  • Vakcoach voor startende docenten
  • Ontwikkelkansen voor ervaren docenten
  • Samenwerkingsverband voor meer groei en kansen
  • Actuele vacatures

Wil jij werken op een school waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en te groeien? Wij bieden je graag die kans! Op het Bonhoeffer College komen regelmatig mooie banen beschikbaar voor docenten.

Ontwikkel jezelf bij het Bonhoeffer College

Leren van elkaar vinden we belangrijk binnen het Bonhoeffer College. Met jouw kennis en ideeën kun je collega’s inspireren, maar jij kunt natuurlijk ook leren van je collega’s! Dit kan binnen je eigen sectie of team, de collega’s op locatie maar ook met collega’s van andere locaties. Omdat we samen alle vormen van voortgezet onderwijs aanbieden, beschikken we over veel expertise. Om kennisuitwisseling te stimuleren organiseren we centrale studiedagen op al onze schoollocaties. Hier werk je met collega’s samen aan actuele thema’s en speerpunten van de locatie. Ook werken we schoolbreed met diverse intervisiegroepen, bijvoorbeeld voor starters. Collega’s van de verschillende locaties werken daarnaast samen in diverse werkgroepen die zich bijvoorbeeld richten op vakinhoud. Kortom: Bij het Bonhoeffer zijn er genoeg mogelijkheden om samen te werken, te leren van collega’s en kennis te delen met andere docenten!

Vakcoach voor startende docenten

Heb je nog niet zo veel werkervaring? Als nieuwe collega kun je rekenen op ondersteuning van ervaren collega’s die je wegwijs maken in de organisatie. Op iedere locatie is ook een vakcoach aanwezig die jou bijvoorbeeld kan coachen op het vakgebied, op het gebied van klassenmanagement of op pedagogische en didactische competenties. Natuurlijk stemmen we het type ondersteuning met je af, zodat deze goed aansluit bij jouw behoefte en je er ook echt mee vooruit kunt.

Ontwikkelkansen voor ervaren docenten

Ben je een ervaren docent? Ook dan zijn er voldoende ontwikkelkansen voor jou! Want we bieden je de mogelijkheid om via scholing door te groeien van een LB-functie naar een LC-functie, of van een LC-functie naar een LD-functie. In de vorm van een professionaliseringstraject werk je aan een opdracht voor onderwijsinnovatie of innovatie binnen je vak. Hoe de opdracht er precies uitziet, is afhankelijk van jouw kennis, ervaring en persoonlijke wensen. Deze doorgroeimogelijkheden zijn ook opgenomen in ons loopbaanbeleid voor docenten. Want we willen jouw persoonlijke groei en professionele ontwikkeling niet alleen stimuleren maar ook faciliteren.

VOTA: Samenwerkingsverband om verder te komen

VOTA staat voor Voortgezet Onderwijs Twente en de Achterhoek en is een samenwerkingsverband van acht zelfstandige schoolbesturen. Ook Stichting Carmelcollege is onderdeel van deze samenwerking. VOTA helpt onderwijspersoneel in Twente en de Achterhoek vooruit met o.a. cursussen en vacatures. Op de website lees je wat VOTA doet op het gebied van flexibiliteit, persoonlijke ontwikkeling, werkplezier en verbreding.

Via VOTA kom je verder!

Meer weten?

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege, vandaar dat alle sollicitaties via de Carmelsite verlopen. Op de Carmelsite vind je meer informatie over onze nieuwe docentenbanen en kun je direct solliciteren.

Lees meer over Carmel vacatures

Lees meer over Stichting Carmelcollege

Lees meer over VOTA

13p0611.jpg