Theatervoorstelling 'De Grote Sprong'


Waarom willen ouders de hele tijd van alles weten? Waarom kunnen ze je niet gewoon een keer met rust laten? Hoe leg je je ouders uit wat erin je omgaat, wat de nieuwe regels zijn van jou en je vrienden en dat ze zich niet overal mee moeten bemoeien?

En ouders... ineens fietst je kind kilometers alleen naar school. Het is niet 'cool' om je eigen boterhammen mee naar school te nemen. Iedereen heeft een nieuwe telefoon en je kind wil zich net zo kleden als de rest. Je kind is ineens niet meer de oudste, maar de jongste, en is op zoek naar houvast, nieuwe vrienden en identiteit. Wat is de rol van thuis, familie en vrienden? En hoe kun je je kind ondersteunen?

Tijdens deze spoedcursus spelen de acteurs en ervaren gespreksleiders van Theatergroep PlayBack verschillende situaties. Op een scherpzinnige manier en met veel humor laten ze zien wat er allemaal gebeurt als je naar de middelbare school gaat. De Grote Sprong geeft moed en kracht voor de oversteek naar de brugklas. Het is een feest der herkenning, maar vooral een avond met veel informatie gericht op communicatie tussen ouders en kinderen.

-----------------------------

De grote sprong is een gratis voorstelling voor leerlingen groep 8 die zich hebben aangemeld voor de brugklas van Bonhoeffer College én hun ouders/verzorgers. Er is een voorstelling om 17.00u en eentje om 19.30u. Aanmelden kan via deze website. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

📅 Datum: donderdag 4 juli 2024
⏰ Tijd: 17.00 uur - 18.30 uur of 19.30 uur - 21.00 uur
📍 Locatie: Prismare (theaterzaal), Roomweg 167D, 7523 BM Enschede

-----------------------------

Aanmelden

Je moet je van te voren aanmelden voor de voorstelling ’De Grote Sprong'. De inschrijving voor de voorstelling gaat vrijdag 14 juni om 16.00u open. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie. Ook ontvangen de leerlingen groep 8 die zich hebben aangemeld voor de brugklas van Bonhoeffer College een uitnodiging thuis.

Let op: vol=vol. Er is maar een beperkt aantal plaatsen. Daarom kan je ditmaal maximaal 2 kaarten reserveren: 1 leerling groep 8 + 1 ouder/verzorger.

Meer informatie of suggesties?

Wil je meer weten over de Ouderacademie? Of heb je zelf een heel ander idee voor een workshop? We horen het graag! Mail jouw vraag of suggestie(s) naar [email protected].