Bij de Ouderacademie krijg je meer informatie over de belevingswereld en de ontwikkeling van jouw kind en kom je in contact met andere ouders. Wil je in verbinding blijven met jouw veranderende puber, kom dan naar de Ouderacademie voor de beste inzichten en praktische tips! Voorbeelden van thema’s zijn het puberbrein, social media, alcohol- en drugsgebruik, relaties en gamen. Hieronder vind je de eerstvolgende bijeenkomst:

Thema-avond Het Puberbrein

Datum: 30 november 2021
Tijd: 19.00 - 20.30 uur
ONLINE

UPDATE: Vanwege de oplopende coronabesmettingen en het groot aantal deelnemers, vinden wij het niet passend en verantwoord om de bijeenkomst fysiek te laten doorgaan. Daarom wordt ‘Het Puberbrein’ op dezelfde avond online georganiseerd.

Er is nog een aantal plekken beschikbaar!

Je kunt je nog aanmelden voor de online bijeenkomst. Dit kan via deze link:

https://pubers.webinargeek.com/het-puberbrein-een-handleiding-bonhoeffer-college

Wanneer je jouw gegevens hebt ingevuld, ontvang je een toegangslink. Kijk eventueel ook in je spambox; ondanks de voorzorgsmaatregelen komt de mail daar soms terecht.

De online bijeenkomst gaat op dinsdag 30 november om 19.00 uur van start en duurt tot ± 20.30 uur. Na afloop is de bijeenkomst nog 3 dagen terug te kijken.

Hoe werkt het puberbrein?

Kinderen maken in hun puberteit een grote verandering door en ook hun puberbrein is volop in ontwikkeling. Meestal zie je je kind al vanaf een jaar of tien veranderen. De rijping van de hersenen speelt bij deze veranderingen een grote rol. Maar weet je wat er in het puberbrein verandert? Dan wordt het ook duidelijker waar het typische pubergedrag vandaan komt. En hoe je hier in de opvoeding op aan kunt sluiten.

Doe mee aan onze poll!

De Ouderacademie staat voor praktische workshops die aansluiten bij de behoefte van ouders en verzorgers. We zijn heel benieuwd welke workshopthema’s voor jou het meest relevant en nuttig zijn. Vul de poll hieronder in zodat we het workshopprogramma kunnen afstemmen op jouw wensen!

Meer informatie of suggesties?

Wil je meer weten over de Ouderacademie? Of heb je zelf een heel ander idee voor een workshop? We horen het graag! Mail jouw vraag of suggestie(s) naar [email protected].