Van groep 8 naar de middelbare school

Wat kies jij?

Na de zomervakantie ga je naar het voortgezet onderwijs. Best spannend, een nieuwe school! Kiezen voor een nieuwe school is een belangrijke keuze waar je goed over wilt nadenken. Daarbij willen we je graag helpen.

Lees verder

Open dagen & informatieavonden

Kom kijken!

Wil je meer te weten komen over het Bonhoeffer College en onze locaties? Kom dan een keer bij ons langs tijdens een open dag of informatieavond!

Lees verder
Kom kijken! afbeelding

Watkiesjij.nl

Website voor groep 8

Welke Bonhoeffer locaties zijn er? Waar kun je terecht voor het Technasium of het Bèta Challenge Programma? En wat houdt vwo-plus eigenlijk in? Kijk voor alle antwoorden op Watkiesjij.nl; onze speciale website voor achtste groepers.

Lees verder

Bonhoeffer bruist!

Volg jij ons al?

Het Bonhoeffer College bruist van de activiteiten! Niet alleen tijdens de lessen, maar ook daarbuiten. Benieuwd naar wat onze leerlingen allemaal doen en meemaken? Check dan onze Instagram en Facebook-account!

Volg jij ons al? afbeelding

Ontdek het Bonhoeffer College

VO-app

Een leuk, maar ook spannende periode. Je krijgt nieuwe vakken, nieuwe klasgenoten en (vooral meer) nieuwe leerkrachten. Kiezen voor een middelbare school is een belangrijke keuze waar je goed over na wilt denken.

Daarom hebben wij samen met onze leerlingen deze pagina en de ‘naar de Brugklas App’ voor jou samengesteld. Via deze weg laten we je alvast kennis maken met onze school en de verschillende locaties. Zo ben jij straks helemaal voorbereid om te starten op het Bonhoeffer College!

Lees verder
VO-app afbeelding