Van groep 8 naar de middelbare school

Wat kies jij?

Na de zomervakantie ga je naar het voortgezet onderwijs. Best spannend, een nieuwe school! Kiezen voor een nieuwe school is een belangrijke keuze waar je goed over wilt nadenken. Daarbij willen we je graag helpen.

Lees verder

Open dagen & informatieavonden

Kom kijken!

Wil je meer te weten komen over het Bonhoeffer College en onze locaties? Kom dan een keer bij ons langs tijdens een open dag of informatieavond!

Lees verder
Kom kijken! afbeelding

Watkiesjij.nl

Website voor groep 8

Welke Bonhoeffer locaties zijn er? Waar kun je terecht voor het Technasium of het B├Ęta Challenge Programma? En wat houdt vwo-plus eigenlijk in? Kijk voor alle antwoorden op Watkiesjij.nl; onze speciale website voor achtste groepers.

Lees verder

Bonhoeffer bruist!

Volg jij ons al?

Het Bonhoeffer College bruist van de activiteiten! Niet alleen tijdens de lessen, maar ook daarbuiten. Benieuwd naar wat onze leerlingen allemaal doen en meemaken? Check dan onze Instagram en Facebook-account!

Volg jij ons al? afbeelding

Meer informatie

Voor ouders

Welk type leerling is uw kind? Welk soort onderwijs heeft uw kind nodig? Wat voor karakter heeft de school? Waar staat de school? Wat doen de vriendjes en vriendinnetjes van uw kind? Het kunnen allemaal overwegingen zijn die (mee)bepalen welke school het wordt. Graag willen wij u helpen bij het kiezen van de juiste school voor uw dochter of zoon.

Lees verder
Voor ouders afbeelding