Mavo diploma

Op onze locaties Geessinkweg en Van der Waalslaan kun je een mavo (gt) diploma behalen.

Mavo gt

Mavo gt staat voor gemengde leerweg van zowel theoretisch als praktisch onderwijs. Mavo gt bieden wij aan op onze locatie Geessinkweg en is bedoeld voor leerlingen die al een beeld hebben van hun vervolgopleiding of toekomstige beroep. De leerlingen doen examen in 5 theorievakken en 1 beroepsgericht vak, alle vakken op het hoogste niveau. Mavo-gt wordt aangeboden op de locaties Geessinkweg en Van der Waalslaan. Op beide locaties worden naast het praktijkgerichte vak zes theorievakken aangeboden.

Sectoren en profielen

Na het 2e jaar begeleiden wij leerlingen bij het kiezen van een profiel. Leerlingen kunnen kiezen uit 3 profielen met daarbinnen verschillende onderwijsprogramma's:

 • Profiel Techniek
 • Profiel Zorg & Welzijn
 • Profiel Economie

Voor mavo leerlingen biedt het Bonhoeffer College op de locatie Geessinkweg speciale onderwijsprogramma's aan. Zo kun je meedoen aan het Bèta Challenge Programma of de Sportstroom.

   Open dagen

   We kunnen je natuurlijk van alles vertellen over onze school, maar het beste is toch als je zelf komt kijken. Je krijgt dan echt een goede indruk van het gebouw en de sfeer.

   Ouders groep 8

   Benieuwd hoe wij de toekomst van uw zoon of dochter verrijken op het Bonhoeffer College?

   Schoolgids

   Je kunt hier onze schoolgids als PDF downloaden.

   Bonhoeffer College schoolgids