Bonhoeffer College

🔹 Aanmelden kan via het papieren aanmeldingsformulier óf het online aanmeldportaal

Dit schooljaar bieden wij twee opties voor de aanmelding van nieuwe leerlingen. Kies de manier die het beste bij jullie past! We kijken er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten.

  1. Papieren aanmeldingsformulier: Neem een ingevuld aanmeldingsformulier mee naar de desbetreffende locatie tijdens de aanmeldavonden om je te kunnen aanmelden. Ouders of verzorgers moeten het aanmeldingsformulier ondertekenen.

  2. Online aanmelden: In deze landelijke aanmeldweek (25 t/m 31 maart 2024) kan jij je kind via onze aanmeldsite digitaal aanmelden voor één van onze Bonhoeffer locaties. Dit kan, wanneer het u uitkomt (24/7), heel gemakkelijk op uw mobiel, tablet of laptop/PC. Minder papierwerk en lekker snel geregeld! Hulp nodig? Bekijk hier de handleiding. Of kom naar onze aanmeldavonden voor extra ondersteuning.


    🔹 Kom naar één van onze aanmeldavonden op dinsdag 26 of woensdag 27 maart 2024

    Op 26 of 27 maart (van 17.00u tot 20.00u) ben je welkom op onze locaties om het papieren aanmeldingsformulier bij ons in te leveren. Ook is er voldoende hulp aanwezig om je ter plekke te begeleiden in het nieuwe digitale aanmeldingsproces. Ons team helpt je graag met alle stappen, of beantwoordt eventuele vragen die je nog hebt.

    Gaat het alleen om de digitale handtekening? Dan kun je op dat moment een handtekening komen zetten met pen. En ook als je de aanmelding al online hebt voltooid, kom gerust samen langs voor een gezellige en informatieve avond.

    Het begin van iets moois. Gewoon Goud.