Bonhoeffer College

Theatervoorstelling 'De Grote Sprong'

De grote sprong is een gratis voorstelling voor leerlingen groep 8 die zich hebben aangemeld voor de brugklas van Bonhoeffer College én hun ouders/verzorgers. Aanmelden kan via deze website.

📅 Datum: donderdag 25 mei 2023 & dinsdag 30 mei 2023
⏰ Inloop:
19.00 uur
⏰ Aanvang voorstelling: 19.30 uur
⏰ Einde voorstelling: 21.00 uur
📍 Locatie: Van der Waalslaan (25 mei) & Bruggertstraat (30 mei)

Voor leerlingen

Waarom willen ouders de hele tijd van alles weten? Waarom kunnen ze je niet gewoon een keer met rust laten? Hoe leg je je ouders uit wat erin je omgaat, wat de nieuwe regels zijn van jou en je vrienden en dat ze zich niet overal mee moeten bemoeien?

Voor ouders

Ineens fietst je kind kilometers alleen naar school. Het is niet 'cool' om je eigen boterhammen mee naar school te nemen. Iedereen heeft een nieuwe telefoon en je kind wil zich net zo kleden als de rest. Je kind is ineens niet meer de oudste, maar de jongste, en is op zoek naar houvast, nieuwe vrienden en identiteit. Wat is de rol van thuis, familie en vrienden? En hoe kun je je kind ondersteunen?

Tijdens deze spoedcursus spelen de acteurs en ervaren gespreksleiders van Theatergroep PlayBack verschillende situaties. Op een scherpzinnige manier en met veel humor laten ze zien wat er allemaal gebeurt als je naar de middelbare school gaat. De Grote Sprong geeft moed en kracht voor de oversteek naar de brugklas. Het is een feest der herkenning, maar vooral een avond met veel informatie gericht op communicatie tussen ouders en kinderen.

Aanmelden

Je moet je van te voren aanmelden voor de voorstelling ’De Grote Sprong'. Dit kan via deze onderstaande linkjes. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail die toegang geeft tot de voorstelling. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meld je hier aan voor de voorstelling op 25 mei (locatie Van der Waalslaan)

Meld je hier aan voor de voorstelling op 30 mei (locatie Bruggertstraat)