Bonhoeffer College

📅 Datum: 23 mei 2023
⏰ Inloop: 19.00u
⏰ Aanvang voorstelling: 19.30u
⏰ Einde voorstelling: 21.00u
📍 Locatie: Bruggertstraat (Bruggertstraat 60, 7545 AX Enschede)
🚪 Toegang: gratis

Hoe kan ik als ouder mijn kind motiveren? Kan ik mijn kind ook demotiveren, en hoe voorkom ik dat? Motivatie hangt samen met keuzevrijheid, vooruitgang boeken en betrokkenheid van anderen. Maar hoe werkt dit in de praktijk?

Tijdens deze thema-avond op dinsdag 23 mei neemt theatergroep De Nieuwe Lichting je mee in deze vraagstukken. De acteurs spelen herkenbare situaties waarin het thema motivatie centraal staat. Ze laten valkuilen zien die leiden tot misverstanden of zelfs conflicten.

Een interactieve voorstelling ‘Dan maak je maar zin’ waarin je inzicht krijgt in je rol als ouder, met veel vaart en humor waarin je kunt meedenken, meepraten en meelachen!

Aanmelden

Je moet je van te voren aanmelden voor de thema-avond ‘Motivatie’. Dit kan via de onderstaande link. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail die toegang geeft tot de thema-avond.

-----

Over onze Ouderacademie
De Ouderacademie organiseert thema-avonden voor puberouders en –verzorgers met een kind op het Bonhoeffer College. Want de puberteit kan een uitdaging zijn, voor puber én ouders.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.bc-enschede.nl/ouderacademie