Ouders/verzorgers kunnen er voor kiezen om de schoolfoto(’s) van hun kind te kopen. Zij ontvangen de schoolfoto’s vrijblijvend van de schoolfotograaf. Ouders/verzorgers kunnen kiezen welke foto’s zij wel of niet willen behouden. De retourfoto’s (de foto’s die men niet wil behouden) kunnen via een retourenvelop (port betaald) rechtstreeks en kosteloos aan de schoolfotograaf worden teruggestuurd.

Vanuit het oogpunt van veiligheid en gemak heeft het Bonhoeffer College voor betaling via internetbankieren of overschrijvingsformulier gekozen. Wanneer er geen foto’s geretourneerd worden, of niet tijdig of voldoende betaald wordt, dan ontvangen ouders/verzorgers een betalingsherinnering van de fotograaf. Eventueel gevolgd door een tweede herinnering met verhoging. Uiteindelijk zal een eventuele vordering uit handen worden gegeven.

Om met deze methode te kunnen werken heeft de schoolfotograaf naast de naam van de leerling ook het huis- en e-mailadres nodig. Onze schoolfotograaf werkt volledig volgens de AVG. Middels een contract heeft het Bonhoeffer College laten vastleggen dat alle gegevens die wij als school verstrekken uitsluitend worden gebruikt ten behoeve van deze fotoactie.

Mochten ouders/verzorgers bezwaar hebben tegen overhandiging van bovengenoemde gegevens, dan kunnen zij dit schriftelijk aan school kenbaar te maken. Het Bonhoeffer College zal de gegevens dan niet doorgeven aan de schoolfotograaf. Er wordt dan ook geen vrijblijvend fotopakket toegezonden. Eventueel kunnen foto’s achteraf (niet vrijblijvend) nabesteld worden bij de schoolfotograaf.

Open dagen

We kunnen je natuurlijk van alles vertellen over onze school, maar het beste is toch als je zelf komt kijken. Je krijgt dan echt een goede indruk van het gebouw en de sfeer.

Ouders groep 8

Benieuwd hoe wij de toekomst van uw zoon of dochter verrijken op het Bonhoeffer College?

Schoolgids

Je kunt hier onze schoolgids als PDF downloaden.

Bonhoeffer College schoolgids