Ouderbijdrage

Onze school krijgt geen geld voor extra activiteiten en voorzieningen buiten het reguliere lesprogramma om. Wij vragen aan ouders/verzorgers een vrijwillige bijdrage voor kluisjes huur, excursies, werkweken, activiteiten en woordenboeken. In het gespecificeerde overzicht staat beschreven waaraan wij de vrijwillige bijdrage besteden.

In de Medezeggenschapsraad hebben de deelnemende ouders akkoord gegeven op de ouderbijdrage voor schooljaar 2020-2021. Ouders/verzorgers hebben altijd de mogelijkheid om alleen voor bepaalde activiteiten te betalen. Het kan voorkomen dat het kind dan niet mag deelnemen aan andere activiteiten. Dit wordt altijd vooraf met de ouders/verzorgers besproken. Als de activiteiten onderdeel vormen van het schoolplan, mag het kind altijd mee doen.

Vragen over de ouderbijdrage? Laat het ons weten via administratiecentraal@bc-enschede.nl

WIS Collect

De Stichting Carmelcollege gebruikt WIS Collect voor het digitaal factureren van de schoolkosten. Zodra het overzicht klaarstaat, ontvangen ouders/verzorgers een e-mail met de link naar het systeem. Ouders/verzorgers kunnen kiezen uit twee betaalmethodes: iDeal (in één of meerdere termijnen) of digitale factuur.

Open dagen

We kunnen je natuurlijk van alles vertellen over onze school, maar het beste is toch als je zelf komt kijken. Je krijgt dan echt een goede indruk van het gebouw en de sfeer.

Ouders groep 8

Benieuwd hoe wij de toekomst van uw zoon of dochter verrijken op het Bonhoeffer College?

Je kunt hier onze schoolgids als PDF downloaden.

Bonhoeffer College schoolgids