Onze school krijgt van het ministerie geen geld voor extra activiteiten en voorzieningen die buiten het gewone lesprogramma vallen, maar die we wel voor leerlingen, het onderwijs en de school belangrijk vinden. Om activiteiten en voorzieningen toch te kunnen aanbieden, vraagt de school aan ouders/verzorgers een vrijwillige bijdrage. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld atlassen, woordenboeken, gereedschap en dergelijke betalen. Verder vragen we via de vrijwillige ouderbijdrage een bijdrage in de kosten die de school maakt voor zaken als bijv. kluisjeshuur, excursies en werkweken Op de website vindt u een gespecificeerd overzicht van de posten van de vrijwillige ouderbijdrage. Op 16 maart 2021 is de hoogte en samenstelling van de vrijwillige ouderbijdrage goedgekeurd door de oudergeleding van de medezeggenschapsraad. Ouders/verzorgers hebben altijd de mogelijkheid om slechts voor bepaalde voorzieningen/activiteiten bij te dragen. Wanneer ouders niet bijdragen in de vrijwillige ouderbijdrage, wordt een kind niet uitgesloten van deelname aan activiteiten of voorzieningen.

Vragen over de vrijwillige ouderbijdrage? Laat het ons weten via [email protected]

WIS Collect

Voor het innen van de ouderbijdrage maakt Stichting Carmelcollege gebruik van digitaal factureren via WIS Collect. Als het overzicht van de schoolkosten klaarstaat, ontvangen ouders een e-mail met daarin een link naar het webadres van WIS Collect. Wanneer daar is ingelogd, kunnen ouders selecteren aan welke activiteit of dienst zij willen bijdragen. Vervolgens is er keuze uit een drietal betalingsmogelijkheden (via iDEAL, via een factuur of via incasso). Bij een incasso kan gekozen worden voor betaling in termijnen. Wis Collect wordt ook ingezet bij restitutie.

Open dagen

We kunnen je natuurlijk van alles vertellen over onze school, maar het beste is toch als je zelf komt kijken. Je krijgt dan echt een goede indruk van het gebouw en de sfeer.

Ouders groep 8

Benieuwd hoe wij de toekomst van uw zoon of dochter verrijken op het Bonhoeffer College?

Je kunt hier onze schoolgids als PDF downloaden.

Bonhoeffer College schoolgids