Waar en wanneer kan ik mij aanmelden?

Zit je in schooljaar 2022-2023 in groep 8? Dan kun je je op woensdag 8 of donderdag 9 maart 2023 tussen 17.00 en 20.00 uur (samen met je ouders of verzorgers) aanmelden op de gewenste Bonhoeffer locatie. (Wil je je aanmelden voor de locatie Bruggertstraat, dan ga je naar de Bruggertstraat, voor de locatie Geessinkweg ga je naar de Geessinkweg, etc.). Je kunt gewoon binnenlopen, een afspraak maken is niet nodig.

Wat neem ik mee?

Neem een ingevuld aanmeldingsformulier van het Bonhoeffer College mee om je te kunnen aanmelden. Ouders of verzorgers moeten het aanmeldingsformulier ondertekenen. Via jouw basisschool ontvangen wij het Schooladvies en de overdrachtsgegevens.

Waar kan ik een aanmeldingsformulier vinden?

Onze aanmeldingsformulieren liggen na de herfstvakantie klaar op jouw basisschool. Je kunt op deze website ook een aanmeldingsformulier downloaden, invullen en printen. Je kunt één van beide formulieren gebruiken om je aan te melden.

Plaatsing

Meestal kan een kind geplaatst worden op de locatie en schoolsoort die de voorkeur heeft. Als er redenen zijn om dat niet te doen, is er altijd overleg en wordt er gezamenlijk met de ouders naar een andere oplossing gezocht. In Enschede hebben alle scholen gezamenlijk afspraken gemaakt over het proces van plaatsing en advisering.

Open dagen

We kunnen je natuurlijk van alles vertellen over onze school, maar het beste is toch als je zelf komt kijken. Je krijgt dan echt een goede indruk van het gebouw en de sfeer.

Ouders groep 8

Benieuwd hoe wij de toekomst van uw zoon of dochter verrijken op het Bonhoeffer College?

Schoolgids

Je kunt hier onze schoolgids als PDF downloaden.

Bonhoeffer College schoolgids