Het is bijna zover! Volgend jaar ga jij naar de middelbare school.

Een leuk, maar ook spannende periode. Je krijgt nieuwe vakken, nieuwe klasgenoten en (vooral meer) nieuwe leerkrachten. Kiezen voor een middelbare school is een belangrijke keuze waar je goed over na wilt denken.

Daarom hebben wij samen met onze leerlingen deze pagina en de ‘naar de Brugklas App’ voor jou samengesteld. Via deze weg laten we je alvast kennis maken met onze school en de verschillende locaties. Zo ben jij straks helemaal voorbereid om te starten op het Bonhoeffer College!

Naar de Brugklas App

 1. Download de gratis Brugklas App op je telefoon/tablet in de Apple App Store of Google Play Store.
 2. Zoek onze school Bonhoeffer College op en voeg toe.
 3. Bij het tandwieltje linksboven ga je naar instellingen. Hier verschijnen de verschillende locaties van het Bonhoeffer College en kun je de desgewenste locatie kiezen.
  - Bruggertstraat
  - Geessinkweg
  - Van der Waalslaan
  - Vlierstraat PrO
  - Wethouder Beversstraat
 4. Je kunt nu meer over onze school ontdekken.
  Bekijk bijvoorbeeld de virtuele tours van onze locaties, lees welke schoolspullen handig zijn en leer nieuwe woorden en begrippen. Maar blijf ook up-to-date van de laatste activiteiten en zie in één oogopslag de contactgegevens en handige (social media) linkjes, zodat je meteen kunt klikken en actie kunt nemen.

Kun of mag je deze app niet downloaden? Lees verder voor interessante informatie en leuke weetjes.

Must haves

Boeken kaften

Aan het begin van het schooljaar krijg je vaak een aantal boeken. Om deze boeken netjes te houden, doe je daar kaftpapier omheen. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Online zijn vele ‘how-to’ video’s en instructies te vinden.

Handige schooltas

Wanneer je naar de middelbare school gaat, is het tijd om ook een nieuwe schooltas te kopen. Natuurlijk ga je op zoek naar een schooltas die er goed en naar je zin uitziet. Maar je wilt ook dat hij niet zo kapot gaat met al die zware boeken en misschien wel een dure laptop. Kwaliteit is dan ook erg belangrijk.

Let naast het uiterlijk en de sterkte ook op de functionaliteit, de ruimte en of hij comfortabel om te dragen is.

Omdat je je tas de hele dag bij je hebt, is het slim om alleen de nuttige spullen in je tas te hebben. Je kan in het begin misschien denken “ik neem voor de zekerheid gewoon alles mee”, maar dat is na een dag sjouwen niet echt een succes. Bedenk bij het inpakken van je tas dus wat je echt nodig hebt die dag. Maak er een uitdaging van om je tas zo leeg mogelijk te houden én toch niets vergeet.

Je eigen kluisje

Op school heb je je eigen kluisje. Dit kluisje kun je met de telefoon of je schoolpasje openen. Het kluisje kun je bijvoorbeeld gebruiken voor je gymkleding of voor de boeken die je de komende lesuren toch niet nodig hebt. In de pauze kun je de boeken dan wisselen en zo is je tas een stuk lichter om te dragen. Ook kun je natuurlijk prima je jas of toiletspullen, zoals je deo of make-up in je kluisje bewaren.

Laptop

De laptop is onmisbaar bij het onderwijs tegenwoordig. We gebruiken deze naast de schoolboeken. Onze school werkt samen met de Rent Company. Je kunt bij hen een keuze maken uit verschillende laptops. Als je zelf al een laptop hebt of je wilt er ergens anders een aanschaffen dan kan dat ook. Kijk dan wel of deze ongeveer dezelfde mogelijkheden heeft.

Zie hiervoor de website van Rent Company.

Schoolboeken

Iedere leerling krijgt een eigen gratis set schoolboeken in bruikleen.
Leverancier Iddink verzorgt de levering van schoolboeken voor het Bonhoeffer College. Je moet ze zelf (door je ouder(s)/verzorger(s) laten) bestellen op de site van Iddink middels een code.

Voor de zomervakantie ontvang je hierover meer informatie.

Meer informatie vind je op Iddink.

Schoolspullen

Als je naar de middelbare school gaat, heb je schoolspullen nodig. Wat precies, dat verschilt per locatie. Maar we geven je alvast wat voorbeelden. Voor de zomervakantie ontvang jij in ieder geval jouw lijstje met benodigde schoolspullen, zodat je in de zomervakantie lekker kunt shoppen voor je brugklasjaar.

Woordenboek
Voor sommige vakken moet je een woordenboek aanschaffen, bijvoorbeeld voor Nederlands of Engels.

Rugtas
Een stevige rugtas om je boeken en eventueel ook je laptop in mee te kunnen nemen.

Geodriehoek
Een geodriehoek is een soort liniaal, maar dan in een driehoek. Je hebt deze nodig voor wiskunde.

Rekenmachine
Op de middelbare school maak je gebruik van een elektronische rekenmachine. Hier staan andere knoppen op dan op een normale rekenmachine.

Tip: Casio FX-82 MS is een prima rekenmachine voor een leuke prijs

Laptop
Op alle locaties wordt tijdens lessen gewerkt op computers.

Agenda
In een agenda kun je huiswerk, toetsen en andere belangrijke dingen opschrijven.

Etui
Een etui is handig om al je pennen, potloden en andere benodigdheden in op te bergen.

Schriften
Voor elk vak heb je een schrift nodig. De meeste schriften die je nodig hebt, zijn met lijntjes. Voor wiskunde heb je echter een schrift nodig met ruitjes van 1x1 cm.

Kaftpapier
Om je boeken netjes te houden, moet je ze kaften met kaftpapier. Online zijn er verschillende 'how-to' video’s en instructies te vinden om je hiermee te helpen.

Lunch
Je kunt zelf lunch meenemen in een broodtrommel, maar je kunt ook een broodje kopen in de kantine.

Kleding
Voor sommige vakken heb je speciale kleding nodig, bijvoorbeeld gymkleding of werkkleding.

Koptelefoon of oortjes
Een koptelefoon of oordopjes heb je nodig als je op de computer werkt.

Sportkleding

Tijdens de lessen gymnastiek is het dragen van een schoolshirt verplicht.
Met ’t Hoen Sport (Kuipersdijk 23 in Enschede) zijn hierover afspraken gemaakt. Leerlingen kunnen daar een schoolshirt kopen.

't Hoen Sport biedt optioneel en tegen gereduceerde prijs een sportbroekje aan.

Bestel online.

Leerlingen aan het woord

Hoe is het nu écht op de middelbare school? Onze leerlingen vertellen jou over hun ervaringen in de brugklas.

“Ik vond de eerste schooldag best wel spannend, maar dat vindt iedereen vast wel een beetje. Na de eerste dag was dat gevoel helemaal weg. Ik voelde me op mijn plek en had al veel vriendinnen gemaakt. Ook zijn de leraren leuk. Mijn favoriete vak is ook Engels geworden, wat ik op de basisschool echt het verschrikkelijkst vond.”

Maud – leerling Van der Waalslaan

“In de eerste weken hebben we de school en docenten leren kennen. In het begin was het nog wel zoeken naar bijvoorbeeld het lokaal, maar dat ging best wel snel goed. Deze school heeft de sportstroom. Dat betekent dat je 2 uur extra sport in de week hebt. Dat vind ik erg leuk!”

Sten – leerling Geessinkweg

“Bonhoeffer is leuk. Ik heb al hele leuke vrienden. Wat ik echt goed vind aan de school is dat als je iets niet snapt, leggen ze het gewoon weer uit en nog een keer. Je hoeft je niet te schamen als je het niet snapt.”

Aisa – leerling Wethouder Beversstraat

“De eerste week vond ik het best spannend in een nieuwe school en ik was bang dat ik de weg naar de lokalen niet kon vinden, maar dat blijkt nu geen probleem te zijn. Ik ben blij met mijn klas en mijn mentor, want zij luistert goed en geeft goed uitleg. De vakken gym en Duits vind ik het leukst.”

Ruben – leerling Van der Waalslaan

“Mijn eerste ervaringen waren echt heel leuk. Het was even wennen aan de drukte, maar daar was ik eigenlijk heel snel aan gewend. Ook zijn de pauzes heel gezellig en ik heb snel vrienden gemaakt.”

Kasper – leerling Bruggertstraat

“Het is een gezellige school met docenten die vriendelijk zijn en naar je luisteren. Ze helpen je graag tijdens de theorielessen, maar ook als je hulp nodig hebt op andere gebieden. We hebben leuke theorielessen op mijn eigen niveau, waardoor ik alles goed kan maken.”

Fathiya – leerling Vlierstraat PrO

“We hebben superleuke docenten op deze school. Ze houden echt rekening met je. Je kan ook duidelijk je huiswerk zien in Som. De eerste week hebben we superleuke dingen gedaan, zoals een vossenjacht.”

Justin – leerling Wethouder Beversstraat

“Mijn eerste indruk van de Bruggertstraat is goed. Het is gezellig. Ik vind de lessen leuk, de pauzes en de tijd tussen de lessen ook. Ik hebt helemaal naar mijn zin.”

Noah – leerling Bruggertstraat

“Ik start de dag samen met een docent op. Hierdoor weet ik wat ik elke dag moet doen. Ook sluiten we samen de dag weer af. Dit vind ik heel prettig. Ook vind ik het fijn dat ik elke dag een praktijkvak heb, zoals koken. Zo kan ik met mijn handen werken.”

Kick – leerling Vlierstraat PrO

“Ik heb gekozen voor de Geessinkweg, omdat deze school de sportstroom heeft. Dat betekent dat je 2 uren extra sport in de week hebt. Dat vind ik erg leuk!”

Wencke – leerling Geessinkweg

“Ik ga met veel plezier naar school. De vakken zijn leuk. Ik heb een goede klik met de docenten en met mijn klasgenoten. In de school zijn veel plekken waar je pauze kunt houden.”

Damien – leerling Bruggertstraat

Bonhoeffer-Bruggertstraat-web-8170.jpg

Bonhoeffer feitjes

Wist je dat…

 • Het Bonhoeffer College in Enschede 5 locaties en ook nog 1 expertisecentrum heeft?
 • We maar liefst 8 soorten onderwijs (alle vormen van het voortgezet onderwijs) aanbieden?
 • Er in totaal ongeveer 4.135 leerlingen op het Bonhoeffer College Enschede zitten?
 • Verdeeld over alle locaties er 327 docenten zijn en dat er nog eens 143 andere medewerkers (zoals conciërges, de leerlingenadministratie en de directie) voor je klaar staan?
 • Per schooljaar de schoolbel op het Bonhoeffer College meer dan 10.000x gaat?
 • We gezonde schoolkantines hebben? Dus ben je jouw bruine boterham met kaas een keer vergeten? Koop dan een broodje in de gezonde schoolkantine of probeer een heerlijke shake!
 • Je op de Van der Waalslaan onder andere Mandarijn Chinees kunt leren?
  Hoe bijzonder is dat!
 • De Wethouder Beversstraat een echt restaurant heeft waar je op dinsdagavond kunt komen eten?
  Onze eigen leerlingen staan in de keuken én serveren de lekkerste gerechten.
 • De Bruggertstraat een eigen digitale schoolkrant heeft die gemaakt wordt door leerlingen?
  Het Bruggert Snuggert Nieuws.
 • Op locatie Vlierstraat PrO schoolhond Charlie rondloopt?
  Charlie is een zogenaamde ‘autismebegeleidingshond’ en kan je bijvoorbeeld helpen met concentreren, je rust bewaren of je angst voor honden overwinnen. Maar hij houdt ook enorm van knuffelen en spelen!
 • Als je van bewegen houdt, je op diverse locaties een sportstroom kunt kiezen?
  Er is een sportstroom op de Geessinkweg voor klas 1 en 2 en op de Wethouder Beversstraat voor klas 1. En op de Van der Waalslaan kun je kiezen voor Bewegen, Sport & Maatschappij. Volop mogelijkheden om nieuwe sporten te ontdekken!
 • Je Bonhoeffer als ‘Bonheuffer’, dus met een ‘eu’ uitspreekt?
  Op z’n Duits, want onze school is namelijk vernoemd naar Dietrich Bonhoeffer, een Duitse predikant.

Bonhoeffer woordenboek

Wat is een SO? En wat kun je met Zermelo? Op de middelbare school krijg je te maken met allerlei nieuwe woorden en afkortingen. Onze leerlingen hebben de belangrijkste voor je op een rijtje gezet.

Aula
De aula is een plek waar je in je pauze gezellig met je klasgenoten kunt gaan lunchen.

Conciërge
Elke school heeft een conciërge. Hij of zij weet alles van de school en zorgt ervoor dat de school een schone en veilige omgeving is voor jou. Kun je jouw lokaal niet vinden? Ook dat kun je vragen aan de conciërge.

Mentor
Een mentor is een vaste leraar die klaarstaat voor jou en jouw klas. Meer over de mentor bij ‘ons team’.

Netl
Op je rooster hebben de vakken een afkorting. Zo staat Netl voor het vak Nederlands (Nederlandse Taal). Binnen een week ken je ze allemaal.

§
Dit symbool ga je vaak tegenkomen. Het staat voor paragraaf: een stuk tekst van meerdere alinea’s binnen een hoofdstuk.

Presentis (Vlierstraat PrO)
Ga je volgend jaar naar Vlierstraat PrO? Dan werk je met Presentis. Dit is een programma waarmee je kunt zien hoe je vooruitgang is. Ook kun je zien waar je op dit moment aan werkt en waaraan je nog zou kunnen werken.

Proefwerk
Een proefwerk is een toets dat één lesuur duurt. Dit wordt ook wel afgekort met PW.

SO
Een SO staat voor een schriftelijke overhoring en duurt ongeveer een half lesuur.

SomToday
Benieuwd naar je cijfers? Kijk dan op Som, want daar vind je al jouw cijfers. Psstt… ook je ouders kunnen hier je cijfers bekijken.

Teams for Education
Soms moet je ook een les volgen vanuit huis. Je krijgt dan online les via het programma Teams for Education.

Zermelo app
Download deze app en je hebt je rooster altijd bij de hand. Handig!

Middelbare schooltips

Onze leerlingen hebben de belangrijkste tips voor jou verzameld. Zo ga je goed voorbereid naar school!

 1. Wees jezelf!
 2. Praat met andere leerlingen die je niet kent, zo maak je snel vrienden.
 3. Als je aan het begin goed je best doet, heb je het aan het einde van het jaar minder druk.
 4. Houd goed je agenda bij, ook al staat het huiswerk op internet.
 5. Niet in de school rennen of tikkertje doen, dat ziet er een beetje raar uit.
 6. Goed plannen! En begin op tijd met leren, dus niet een dag van tevoren.
 7. Als je moeite hebt om je huiswerk op tijd af te krijgen, ga dan naar je mentor om samen het huiswerk te plannen.
 8. Pak ’s avonds al je tas in. Dat scheelt je ’s ochtends weer tijd en dan weet je zeker dat jde de goede boeken bij je hebt.

Wie doet wat?

Docent

Op de basisschool heb je juffen en meesters. Op de middelbare school krijg je les van docenten. Voor elk vak heb je een andere docent én ze zijn allemaal verschillend.

Een docent doet er alles voor om jou alles over zijn of haar vak te vertellen en jou er alles over te leren. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de lessen behalve leerzaam ook gezellig en uitdagend zijn.

Mentor

Als je brugklasleerling wordt op het Bonhoeffer College, dan maak je al voor de zomervakantie kennis met je mentor. De mentor geeft jou uitleg over allerlei dingen die je moet weten.

Je leert de mentor goed kennen en hij/zij op zijn/haar beurt jou ook. Je klassenmentor is er voor de klas en voor jou persoonlijk. Als je vragen hebt, kun je naar je mentor toe. Samen met jou zorgt je mentor ervoor dat je je zo snel mogelijk thuis voelt op school. Je mentor houdt ook contact met je ouders.

Decaan

Op het Bonhoeffer College kom je na de 2e of 3e klas meestal in contact met de decaan. Samen met je mentor helpt de decaan je om je vakkenpakket te kiezen. Een goede keuze van je vakkenpakket is ook belangrijk om een goede keuze te maken voor je verdere studie en beroep.

Dit lijkt natuurlijk allemaal nog best ver weg, maar toch ben je vanaf de 1e klas al een beetje bezig met het ontdekken van wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Teamleider

Een teamleider is verantwoordelijk voor het onderwijs van zijn/haar afdeling. Hij of zij geeft leiding aan een groep docenten en ondersteunt deze eventueel ook. Bij het Bonhoeffer College zijn er teamleiders voor de onderbouw en de bovenbouw, eventueel opgesplitst in niveau of stroming. De teamleider is het aanspreekpunt van de docenten, maar adviseert daarnaast de directie op ontwikkeling en beleid.

Locatiedirecteur

De locatiedirecteur is eindverantwoordelijk binnen school en moet regelmatig beslissingen nemen. Hij of zij is betrokken bij veel schoolzaken en moet dan ook van veel dingen verstand hebben om goed leiding te kunnen geven. De locatiedirecteur coördineert de invulling en uitvoering van het onderwijs op locatie en is tevens aanspreekpunt van de locatie voor de centrale directie.

Conciërge

Wist je dat de conciërges op het Bonhoeffer College jouw steun en toeverlaat zijn? Je komt ze overal tegen in het schoolgebouw. Ze zijn altijd als eerste aanwezig en gaan ook weer al laatste weg.

Heb je problemen met je kluisje? Een lekke band? Ben je je fietssleutel kwijt? De conciërges staan voor je klaar!

Naast alle dingen die ze voor leerlingen, docenten en alle andere personeelsleden regelen, zorgen ze ook voor de opening, afsluiting, onderhoud, verlichting en verwarming van het gebouw.

Wat zeggen de docenten

Op de middelbare school heb je niet één leraar, maar een heleboel. Voor ieder vak krijg je meestal een andere leraar. Bij ons op school noemen we leraren trouwens docenten. Sommige docenten zijn ook mentor. Een paar van onze docenten vertellen je daar wat meer over.

“Als mentor wil ik leerlingen helpen te ontdekken wie ze zijn en wat ze nodig hebben. Zijn er hobbels op de weg, dan nemen we die samen. Zo leren ze zelfstandig en met zelfvertrouwen keuzes te maken.”

Nicole Nordkamp – Docent Gezondheidszorg & Welzijn, Wethouder Beversstraat

“Als docent en mentor vind ik het belangrijk dat er op onze school een veilige en gezellige sfeer heerst. Het is veel gemakkelijker om dingen te leren als je met plezier naar school gaat. Aan het begin van de les ontvangt de docente je persoonlijk en vertelt hij of zij waar je dat lesuur aan gaat werken. Door het jaar heen doe je als klas ook mee aan allerlei leuke activiteiten en projectwerken.”

Stijn Kremers – Docent wiskunde en rekenen | Mentor klas 1

“Als mentor sta ik altijd voor je klaar. We plannen jouw leerwerk, maar zijn ook bezig met het ‘leren leren’: van woordjes leren tot het maken van een samenvatting. Ook buiten de les om heb ik contact met mijn leerlingen. Heb je problemen op school, thuis of met klasgenoten? Dan kun je dit altijd tegen je mentor zeggen. We gaan dan samen aan de slag om een oplossing hiervoor te zoeken.”

Willemijn Hepkema – Docent Nederlands, Bruggertstraat

“Je kunt altijd bij jouw mentor terecht om te praten over school, maar ook over thuis of dingen waar je mee zit. Pesten hoort niet op onze school. Ik let hier dan ook goed op en help als het nodig is. Aan het begin van het schooljaar gaan we met de eerste klas op kamp om elkaar beter te leren kennen. Dat is altijd erg gezellig. We sluiten het schooljaar af met een verjaardagendag. Op deze dag vier ik mijn verjaardag en gaan we de hele dag wat leuks doen.”

Jordy Zwijnenberg – Docent ICT | Mentor klas 1

“Als mentor en docent zorg ik voor een goede, veilige en gezellige sfeer in de klas. Ook al vind jij school niet altijd even leuk; ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat jij met een lach op school komt. Dat betekent dat we leuke dingen met elkaar delen, maar dat je het ook kunt zeggen als het even niet goed gaat op school of thuis. Pesten wil ik absoluut niet zien! Je hoeft niet met iedereen vrienden te zijn, maar we hebben wel respect voor elkaar.”

Madelein Broek – Docent Duits, Van der Waalslaan

“Vind je het huiswerk moeilijk of wil je hulp bij het plannen van je huiswerk? Dan staan er genoeg leraren voor je klaar die je willen helpen! Op het Bonhoeffer College hebben we een ondersteuningsteam. Dit team kan jou extra hulp geven bij het leren, bij dyslexie of bij het leren omgaan met jezelf en anderen.”

Öznur Demirkol – Dyslexiecoördinator | Begeleider Begeleide Werkplek | Docent Levensbeschouwelijke vorming

“Tijdens theorie krijg je les in de vakken Nederlands, Rekenen, ICT, Engels, Nieuwsbegrip en enkele andere vakken. Ook zijn er praktijkvakken zoals Horeca, Groen, Hout, Metaal, Kleine Keuken en Dienstverlening. Hierdoor heb je veel afwisseling. Bij jouw mentor kun je terecht met alle persoonlijke vragen en krijg je hulp bij situaties waar je zelf niet uitkomt. Samen zorgen we ervoor dat je een fijne en leerzame tijd hebt bij ons op school.”

Inge Jeunink – Docent Groen | Mentor Klas 1

“Huiswerk maken… Dat vindt niemand echt leuk. Daarom verpak ik het huiswerk in wisselende opdrachten. Zo maak je de ene keer een collage en de andere keer bijvoorbeeld een vlog. Daardoor wordt het maken van huiswerk toch iets leuker. Heb je er moeite mee of snap je het niet? Dan help ik je gewoon een uurtje na schooltijd met het maken en leren van het huiswerk.”

Inge van Limbeek – Docent Nederlands, Engels, Mens & Maatschapppij, Wethouder Beversstraat

Veelgestelde vragen

Hoe ziet een schooldag op de middelbare school eruit?

In vrijwel alle gevallen is de middelbare school groter dan de basisschool. Er zijn vaklokalen en daarom verplaatsen de leerlingen zich elk lesuur in plaats van de hele dag in hetzelfde lokaal te zitten. Ieder lesuur heb je dus een ander vak en een andere leraar of lerares. Ook heb je een kluisje voor je spullen en via een roosterapp kan jij je dagelijkse rooster inzien. Dit zijn grootste verschillen ten opzichte van de basisschool.

Verder volg je ongeveer 11 tot 12 vakken in de week. Tijdens een lesuur wordt er uitleg gegeven, worden er opdrachten gemaakt, werk je samen en vaak is er ook ruimte voor het maken van huiswerk. Eenmaal thuis moeten de meeste leerlingen nog wel iets doen voor school, maar veel huiswerk kan al gemaakt worden op school.

Mag je eten en drinken tijdens de lessen?

In principe niet, maar water drinken mag altijd tenzij er in de ruimte waar je bent andere regels gelden. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Vraag het gewoon even aan je leerkracht voor de zekerheid.

Is er ook een kantine? Wat kun je daar kopen?

Ja, er is een kantine en daar kun je lekkere (en gezonde) verse broodjes, fruit, snacks of drinken kopen. Het aanbod varieert, maar keuze genoeg! Op de locaties Bruggertstraat en de Geessinkweg is er zelfs een Gezonde Schoolkantine.

Zijn de lokalen moeilijk te vinden?

Nee hoor, alles wordt goed aangeven. De eerste week is het misschien even zoeken, maar je bent er zo aan gewend.

Mag je telefoon mee naar school?

Ja, dat mag. Het kan soms zelfs erg handig zijn. Op je telefoon heb je bepaalde apps die met school te maken hebben: Zermelo (voor het rooster) en SomToday (voor je cijfers). En natuurlijk deze Brugklas app met allerlei info. Tijdens de les berg je je telefoon in de ‘telefoontas’ in het lokaal op. Dat is een soort opbergzak met vakjes.

Hebben leerlingen een eigen kluisje?

Leerlingen hebben een eigen kluisje. Dit kluisje kan met de telefoon of het schoolpasje worden geopend.

Wat is SomToday?

Op SomToday kun je al jouw cijfers terugvinden. Ook jouw ouders kunnen hier je cijfers bekijken.

Wat is Zermelo?

Op het Rooster Portaal van Zermelo kun je jouw eigen roosters vinden.

Wat is Itslearning?

Itslearning is een elektronische leeromgeving (ELO). Alleen leerlingen van de locatie Bruggertstraat maken hier gebruik van. Itslearning is een platform waar je alles vindt dat te maken heeft met je lessen.

Wat kies jij?

Ben jij enthousiast over onze school? Zie jij jezelf de komende jaren wel op één van onze locaties zitten?

Ja, ik wil me aanmelden.

En ben je er nog niet helemaal uit? Kijk rustig rond en mocht je vragen hebben, stel ze ons dan gewoon.

Wat je ook kiest, bij het Bonhoeffer voel je je thuis!