Lees meer over:

  • aanmeldingsdagen
  • aanmeldingsformulier
  • aanmelden voor Vlierstraat PrO
  • plaatsing van uw kind
  • overstappen vanuit voortgezet onderwijs


Waar en wanneer kan ik mijn kind aanmelden?

U kunt uw zoon of dochter op woensdag 13 of donderdag 14 maart 2019 tussen 17.00 en 20.00 uur aanmelden op de betreffende Bonhoeffer locatie. (Wilt u uw kind aanmelden voor de locatie Bruggertstraat, dan gaat u naar de Bruggertstraat, voor de locatie Geessinkweg gaat u naar de Geessinkweg, etc.).

Wat neem ik mee?

Om uw kind te kunnen aanmelden, dient u een ingevuld en ondertekend aanmeldingsformulier van het Bonhoeffer College mee te nemen. Via de basisschool van uw zoon of dochter ontvangen wij het Schooladvies en de overdrachtsgegevens.

Waar kan ik een aanmeldingsformulier vinden?

Onze aanmeldingsformulieren liggen klaar op de basisschool van uw kind. Hieronder kunt u tevens een digitaal aanmeldingsformulier downloaden en printen. U kunt één van beide formulieren gebruiken om uw kind aan te melden.


Aanmelden voor Vlierstraat PrO

Wilt u uw zoon of dochter aanmelden voor de locatie Vlierstraat PrO (praktijkonderwijs)? Dat kan vanaf 6 februari 2019. Omdat onze leerlingen op het praktijkonderwijs individuele trajecten doorlopen, geldt er bij de aanmelding geen einddatum.

Plaatsing van uw kind

Wat gebeurt er nadat u uw zoon of dochter voor het Bonhoeffer College heeft aangemeld? Lees meer over onze plaatsingsprocedure.

Overstappen naar het Bonhoeffer College

Zit uw kind al op het voortgezet onderwijs en wil hij of zij overstappen naar het Bonhoeffer College?