Aanmelden

Aanmelden

Kiezen u en uw kind voor het Bonhoeffer College? Wat fijn! Samen gaan we er een geweldige schooltijd van maken. 

Ouders/verzorgers met een kind in groep 8 kunnen hun zoon of dochter in maart aanmelden voor de brugklas. Hiervoor organiseren we speciale aanmeldingsdagen op woensdag 13 en donderdag 14 maart 2019. 

Praktijkonderwijs

Aanmeldingen voor het praktijkonderwijs ontvangen wij bij voorkeur in de periode aansluitend op de open dag (februari). Lees verder

Overstappen vanuit voortgezet onderwijs

Stapt uw kind over vanuit het voortgezet onderwijs naar het Bonhoeffer College? Lees dan verder 

Aanmelden voor 1e leerjaar (schooljaar 2019-2020)


Waar en wanneer kan ik mijn kind aanmelden?

U kunt uw zoon of dochter op woensdag 13 of donderdag 14 maart 2019 aanmelden op de betreffende Bonhoeffer locatie. (Wilt u uw kind aanmelden voor de locatie Bruggertstraat, dan gaat u naar de Bruggertstraat, voor de locatie Geessinkweg gaat u naar de Geessinkweg, etc.). Klik hier voor de adresgegevens van onze locaties.

Wat neem ik mee?

Om uw kind te kunnen aanmelden, dient u een ingevuld en ondertekend aanmeldingsformulier van het Bonhoeffer College mee te nemen. Via de basisschool van uw zoon of dochter ontvangen wij het Schooladvies en de overdrachtsgegevens.

Waar kan ik een aanmeldingsformulier vinden?

Onze aanmeldingsformulieren liggen vanaf november 2018 klaar op de basisschool van uw kind. Hieronder kunt u tevens een digitaal aanmeldingsformulier downloaden en printen. U kunt één van beide formulieren gebruiken om uw kind aan te melden.

Plaatsing van uw kind 

Bij de plaatsing van uw zoon of dochter hanteren wij de gangbare plaatsingsprocedure. Lees verder