Bonhoeffer College

Om leerlingen in groep 8 toch te helpen met het maken van een schoolkeuze, hebben de Enschedese VO-scholen Bonhoeffer College, Greijdanus, Het Stedelijk Lyceum en Zone.college besloten om de open dagen online te organiseren.

Online open dagen Bonhoeffer College

De online open dagen van het Bonhoeffer College zijn van 2 t/m 4 maart. Let op: ook voor de online open dagen moet je je van te voren aanmelden. Je kunt je aanmelden t/m vrijdag 19 februari 17.00 uur. Had je je al aangemeld? Dan ontvang je van de betreffende locatie zo spoedig mogelijk meer informatie over het programma van de online open dag.

Uitzondering Praktijkonderwijs

Voor praktijkonderwijs wordt een uitzondering gemaakt. Leerlingen groep 8 mogen dus wel op 2, 3 en 4 maart de open dagen van Vlierstraat PrO fysiek bezoeken. Er wordt gewerkt met strikte tijdsloten, een afsprakensysteem en een maximale groepsgrootte. Wil je komen kijken? Bel voor een afspraak naar (053) 751 24 00.

Aanmeldingsdagen

Op woensdag 10 en donderdag 11 maart 2021 organiseert Bonhoeffer College aanmeldingsdagen en kunnen leerlingen groep 8 zich aanmelden op de Bonhoeffer locatie van hun keuze. Normaal gesproken gaan leerlingen groep 8 naar de locatie toe om zich daar aan te melden. Op donderdag 4 maart wordt besloten of het met de dan geldende coronamaatregelen mogelijk is om op 10 of 11 maart naar onze locaties te komen om je aan te melden. In dat geval werken we met een afsprakensysteem. Houd hiervoor onze website in de gaten!